Banana bread

Banana bread

Heb je nog rijpe bananen over maak dan dit. Heerlijk met een kop thee of in de ochtend als ontbijt met schep volle yoghurt

Ingredienten

  • 3 rijpe bananen
  • 115 gram gesmolten boter
  • 2 eieren
  • 150 gram bruine basterdsuiker
  • half zakje bakpoeder
  • 225 gram bloem
  • snuf kaneelpoeder
  • snuf zout
  • Vanille suiker of essence
  • optioneel walnoten of andere noten

Bereiding

Stap 1
Vervarm oven op 180 graden voor
Prak de bananen met de gesmolten boter.

Stap 2
Voeg eieren, basterdsuiker, vanille en kaneel en zout toe en meng dit door.

Stap 3
Zeef bloem en voeg met bakpoeder toe en roer door.

Stap 4
Schep noten er doorheen.

Stap 5
Vet een cakevorm in en leg op bodem stukje bakpapier. Schep mengsel in vorm.

Stap 6
Bak in ongeveer 45 minuten goudbruin.

Ook lekker..