Heb je nog rijpe bananen over maak dan dit. Heerlijk met een kop thee of in de ochtend als ontbijt met schep volle yoghurt
Ingredienten
- 3 rijpe bananen
- 115 gram gesmolten boter
- 2 eieren
- 150 gram bruine basterdsuiker
- half zakje bakpoeder
- 225 gram bloem
- snuf kaneelpoeder
- snuf zout
- Vanille suiker of essence
- optioneel walnoten of andere noten
Bereiding
Stap 1
Vervarm oven op 180 graden voor
Prak de bananen met de gesmolten boter.
Stap 2
Voeg eieren, basterdsuiker, vanille en kaneel en zout toe en meng dit door.
Stap 3
Zeef bloem en voeg met bakpoeder toe en roer door.
Stap 4
Schep noten er doorheen.
Stap 5
Vet een cakevorm in en leg op bodem stukje bakpapier. Schep mengsel in vorm.
Stap 6
Bak in ongeveer 45 minuten goudbruin.